BEBEKLER GÜVENLE, MUTLU BÜYÜYOR (Banyoda-Uykuda-Yolda)

BEBEKLER GÜVENLE, MUTLU BÜYÜYOR  (Banyoda-Uykuda-Yolda)

Bebeğiniz minik gözleriyle dünyayı büyük bir merakla izliyor. Keşfedilecek, öğrenilecek, denenecek o kadar çok şey var ki…Sadece onun için değil, bebeğinizin yaşamınıza dahil olmasıyla birlikte siz de hayata farklı açılardan bakmaya başlıyorsunuz.

 

Bebeğiniz minik gözleriyle dünyayı büyük bir merakla izliyor. Keşfedilecek, öğrenilecek, denenecek o kadar çok şey var ki…Sadece onun için değil, bebeğinizin yaşamınıza dahil olmasıyla birlikte siz de hayata farklı açılardan bakmaya başlıyorsunuz. Daha dün herhangi bir dekoratif objeden ibaret olan sehpanız şimdi, bebeğinizin rahatça hareket edebilmesi için ortadan kaldırdığınız bir bariyere dönüşmüş olabilir. Onun mutlu ve sağlıklı gelişimi için, hayatı deneyimlerken ve keşfederken güvende olması önemli.

 

 

Bebeğiniz Güven İçinde Uyusun…

 

Bebeğinizin sağlıklı ve mutlu büyüyebilmesi için rahat ve derin bir uyku çekmesi çok önemli. Çoğu anne, bebeklerinin uykusunun herhangi bir şekilde aksamaması için, yatağının ya da beşiğinin yanında yuvarlanmasını engelleyen, tırmanamayacağı yükseklikte korkuluklar kullanıyor. Artık birçok bebek yatağında bulunan açılır-kapanır korkuluklar bebeğinizi emniyette tutarken, sizin için de pratik bir çözüm sunuyor. Dilerseniz, uyku güvenliğini bir adım öteye taşımak için, bebeğinizin yatağının yanında yere, düşüşünü yumuşatabilecek minderler de dizebilir, gerektiğinde yatak şiltesini yere koyabilirsiniz.  

 

Sizin de bebeğinizin uykuya huzur içinde dalabilmek için sarıldığı, yumuşak bir uyku arkadaşı var mı? Bebeğinizin dünya ile bağ kurabilmesi, hayata dair bilmesi gerekenleri öğrenmesi için oyun ve oyuncaklar en iyi, en doğru araç. Onun için oyun, sadece eğlenceden ibaret değil; hayatı kopyaladığı bir sahne aslında. Bu sahneyi paylaştığı oyun arkadaşlarından bazılarını uyurken de yanına alıyorsa, uyku oyuncağını küçük parçalar ve uzun bağlar, ipler içermeyen, uykusunu engelleyecek derecede büyük olmayan, yumuşak oyuncaklardan seçmenizde fayda var.

 

 

Bebeğinizle Yola Çıkmaya Hazır Mısınız?

 

Biliyorsunuz, çocukların oto koltuğunda taşınması artık yasal olarak zorunlu hale geldi. Bebeklerimizin güvenle seyahat edebilmelerini sağlayacak, harika bir değişiklik bu. Peki, bebeğinizi oto koltuğuna oturtunca iş bitiyor mu? 1 yaşından küçük bebekler için, oto koltuğu olarak kullandığınız anakucağının otomobilinizin arka koltuğuna düzgün şekilde bağlanması ve gidiş yönünün tersine bakması, bebeğinizin emniyeti açısından çok önemli. Bebeğinizin oto koltuğunu, aracınızın arkasında hava yastığı bulunmayan bir koltuğa bağlar ve yanındaki otomobil kapısı ile pencerenin çocuk kilidini de kapatırsanız, güven içinde yola çıkabilirsiniz. 

 

İçerik Tedariği: ZNN Network www.znnnetwork.com